Elektromateriāli, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Eliņš, SIA

Strazdumuižas 80, Rīga, LV-1024
Štancēšana. Metālizstrādājumi. Spriegojuma atsperes, stieples. Stieples un spriegojuma atsperes, izgatavošana, tirdzniecība. Plastisko masu izstrādājumu izgatavošana, tirdzniecība. Rūpnieciskās atsperes, keramiskie izolatori, termoplastmasas, termoplastikāta izolatori, spriegojuma atspere, atsperes.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

VEF Elcomp, SIA

Ūnijas 6a, Rīga LV-1084
Spiesto plašu PCB un elektronisko izstrādājumu projektēšana un izstrāde.:

Firma "VEF ELCOMP", SIA var izgatavot elektroniskos izstrādājumus gan kā paraugus, gan sērijveidā. Firmai ir lodēšanas automāts, kas uzliek virsmas elementus. Uzņēmuma darbinieki, kuriem ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze, var lodēt gan virsmas elementus (paraugi, remonts), gan pārējas, ar rokām.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Atta-1, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Lampas, Spuldzes, Apgaismes tehnika, Elektromateriāli , Elektromateriālu tirdzniecība, Lampas, Spuldzes, Lampas, Spuldzes, Apgaismes tehnika, Elektromateriāli , Elektromateriālu tirdzniecība.

DDT, SIA

Stabu 108, Rīga, LV-1009
VARTA, Sylvania, Duracell, baterijas, akumulatori, lampas, EMOS, lukturi, spuldzes, elektromateriāli .

Amperia, SIA

Krustpils 6, Rīga, LV-1073
Elektromateriāli , elektromateriālu mazumtirdzniecība. Instalācijas materiāli. Kontaktligzdas.

Fleksa, SIA

Brūkleņu 57-1, Rīga, LV-1058
lodveida ventiļi, Sūkņi, Pumpji, Ventiļi, Apkures katli, Siltumtehnika, Laistīšanas ierīces, Šļūtenes, Elektromateriāli

AHS Būvmateriālu veikals - noliktava

Brīvības gatve 217, Rīga LV-1039
izlietnes, maisītāji, ventiļi, drošības vārsti, lodveida krāni, flīzes, plastmasas, kapara veidgabali u.c. elektromateriāli

IBP, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga, LV-1024
gaismas ķermeņi, griestu apgaismojums, telpu apgaismojums, sienas lampas, apgaismojuma tirdzniecība, elektromateriāli

Eaton Electric, SIA

Zemitāna iela 2b, Rīga, LV-1012
Moeller elektromateriāli , kontaktori, automātslēdži, automātiskie slēdži, elektrosadales automātika,